lørdag, november 04, 2006

O'Boy, verden er liten!

0'Boy Hva gjorde vi for å komme i kontakt med folk før Internett? Jeg har svake erindringer fra syttitallet da mine foreldre måtte betale 2000 kroner for å få telefon - og det var etter å ha stått på venteliste! Nummeret var femsifret.

Før det måtte vi låne telefonen fra naboen, eller gå til nærmeste telefonkiosk. For et pes. Men vi var jo ikke vant til noe annet.

I dag er mine barn av den generasjon de kaller Homo Zappiens. Som ikke vet om en verden før Internett. Jeg synes det er bra, jeg. At verden har blitt mindre. I dag fikk jeg en e-post fra en oppdretter i Sverige som hadde funnet Bindis blogg på nettet. Han er oppdretter av Bindis pappa! Det var såå koselig å høre fra ham. Og se det nydelige bildet av O'Boy, 10 uker gammel. Ser jo hvor Bindi har fått utseende sitt fra:)

Dette hadde ikke skjedd på syttitallet, nei. Ikke på åttitallet heller. Og nesten ikke på nittitallet heller - i hvertfall ikke den første halvdelen. Da måtte man ha ringt utenlandsopplysningen - hvis man hadde visst navnet da. Jeg sier bare: O'Boy, verden har blitt mindre!

Og godt er det.